Är du vår nya Entreprenadingenjör?


Mark & Miljö i Ljungby AB skall på ett lönsamt sätt bedriva verksamhet främst inom mark och anläggningsbranschen.
Mark & Miljö i Ljungby AB omsätter ca 150 miljoner i dagsläget och sysselsätter 70 personer
Företaget skall utvecklas i takt med ekonomiska förutsättningar och vara en pålitlig partner där samtliga medarbetare är engagerade och tar sitt kvalitets- och miljöansvar för ständig förbättring.

Våra kunder och medarbetare skall se Mark & Miljö i Ljungby AB som ett företag som tar sitt ansvar där nöjd kund skapar den bästa referensen för fortsatt verksamhet. Mark & Miljö i Ljungby AB skall tillsammans med kompetenta medarbetare och modern maskinutrustning vara ett attraktivt företag som utför uppdrag till våra kunder på ett professionellt sätt med överenskomna kvalitets- och miljökrav. Målet är att vara ett smidigt företag som har specialkompetens för att tillgodose kundernas önskemål samt tillföra unika lösningar utifrån de olika objektkraven.
Mark & Miljö i Ljungby AB erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vi  befinner sig just nu i en spännande expanderingsfas och behöver stärka upp vårtt nuvarande team.


Som Entreprenadingenjör ansvarar du för framtagande av kalkyl- och anbudshandlingar och fungerar som länken mellan VD och arbetsledare i respektive markprojekt. Du deltar även i anbudsprocessen, genomför projektering samt ansvarar för löpande ekonomireglering gentemot både kunder och underentreprenörer.

Tjänsten innehåller breda arbetsuppgifter med många kontaktytor där du erbjuds både professionell och personlig utveckling. Är du redo att ta klivet in i en omväxlande och inspirerande roll där stort ansvar och affärsdriv står i fokus? Då kanske det är just dig vi söker!

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med inriktning mot byggteknik/mark. Utöver din utbildning innehar du minst ett par års praktisk erfarenhet som entreprenadingenjör eller projektledare, med fördel inom bygg/mark- eller entreprenadbranschen. Du har god erfarenhet av lagar, regler och avtalshantering i branschen och har lätt för att skapa och förvalta goda affärsrelationer. Du agerar sakkunnig inom området under hela anbudsförfarandet och ansvarar för granskning av handlingar, kalkylering, anbudsförslag samt uppföljning. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktadministration. Du är även involverad och stöttar produktionen i kontakt med kunder.

Vidare har du goda tekniska kunskaper och är väl bevandrad i Excel och branschspecifika kalkyl-/CAD-program. Vi ser gärna att kommunikation och god laganda ligger dig extra varmt om hjärtat!

Som person är du naturligt driven, ödmjuk, tempostark och lyhörd samt trivs med att förhandla. Du visar stort engagemang, har juridiska kunskaper och en gedigen ekonomisk förståelse. Kopplat till den ekonomiska uppföljningen värdesätter vi egenskaper som noggrann och analytisk.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Projekt

Våra pågående projekt.

Referenser

Ett urval av våra referensprojekt.

Entreprenad

Stort urval av entreprenadmaskiner.

Kontakt

Kontakta oss gärna.

Frågor, tankar, funderingar?

Kontakta oss