Är du vår nya Anläggare?

Vi söker Anläggare

Som mark- och anläggningsarbetare på Mark och Miljö kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men du kommer bland annat arbeta med rörläggning, markarbeten och finplaneringsarbeten med placering i Kronobergs län.
 

För mer information är du välkommen att kontakta VD, Mattias Refónd på 070-395 14 81. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan Skickar du till:

Mark & Miljö i Ljungby AB
att: Mattias Refónd
Svarvaregatan 2
341 34 Ljungby                  Eller: mattias@markmiljo.se                                              

 

Om Mark & Miljö i Ljungby AB

Mark & Miljö i Ljungby AB skall på ett lönsamt sätt bedriva verksamhet främst inom mark och anläggnings branschen.

Mark & Miljö i Ljungby AB omsätter ca 180 miljoner i dagsläget och sysselsätter runt 100 personer.

Företaget skall utvecklas i takt med ekonomiska förutsättningar och vara en pålitlig partner där samtliga medarbetare är engagerade och tar sitt kvalitets- och miljöansvar för ständig förbättring.
Våra kunder och medarbetare skall se Mark & Miljö i Ljungby AB som ett företag som tar sitt ansvar där nöjd kund skapar den bästa referensen för fortsatt verksamhet.

Mark & Miljö i Ljungby AB skall tillsammans med kompetenta medarbetare och modern maskinutrustning vara ett attraktivt företag som utför uppdrag till våra kunder på ett professionellt sätt med överenskomna kvalitets- och miljökrav.

Målet är att vara ett smidigt företag som har specialkompetens för att tillgodose kundernas önskemål samt tillföra unika lösningar utifrån de olika objektskraven.
 

 

Projekt

Våra pågående projekt.

Referenser

Ett urval av våra referensprojekt.

Entreprenad

Stort urval av entreprenadmaskiner.

Kontakt

Kontakta oss gärna.

Frågor, tankar, funderingar?

Kontakta oss