Vi söker Platschef

Som Lastbilschaufför hos oss på Mark & Miljö i Ljungby AB kommer din roll främst att innebära service av diverse olika uppgifter i våra pågående projekt. Det innebär allt från lastning och lossning med hjullastare, köra massor, flytt av material, containrar, bodar, maskiner etc. och du kommer även, i mån om tid, att vara behjälplig med allehanda transportsysslor på Mark & Miljö. Körning åt extern part förekommer också. Du blir en viktig del av våra projekt och arbetar i Team med arbetsledare, maskinister och anläggare.

Kvalifikationer och erfarenhet
Nu söker vi dig som är en allsidig lastbilschaufför med tidigare erfarenhet inom Mark- och anläggningsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha några års erfarenhet inom transportyrket samt besitter följande kvalifikationer:
– CE-körkort
– Giltigt YKB
– Digitalt förarkort
– ADR Grundkunskaper
– God fysik
Det är även meriterande om du har förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin och har erfarenhet av traktorkörning.

Personliga egenskaper
För att du ska passa in i vårt gäng på Mark & Miljö ser vi gärna att du är social, målinriktad och har förmågan att se möjligheter i stället för problem. Då vi har många projekt i gång samtidigt så gäller det att du är flexibel och har lätt för att ändra om i din dagliga planering. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Arbetsområde: Du utgår ifrån Alvesta men då vi har Kronobergs län som arbetsområde så innebär det arbeten inom en radie på 8 mil.

Arbetstider: Mån-fre 7-16 (under vintersäsong kan nattarbete förekomma vid enstaka tillfällen)

För mer information är du välkommen att kontakta HR, Sanna Andersson. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickar du till:

Mark & Miljö i Ljungby AB
att: Sanna Andersson
Svarvaregatan 2
341 34 Ljungby

Sanna Andersson HR; 076-127 84 59 sanna@markmiljo.se

Om Mark & Miljö i Ljungby AB

Mark & Miljö i Ljungby AB skall på ett lönsamt sätt bedriva verksamhet främst inom mark och anläggningsbranschen. 

Mark& Miljö i Ljungby AB omsätter ca 160 miljoner i dagsläget och sysselsätter runt 70 personer.

Företaget skall utvecklas i takt med ekonomiska förutsättningar och vara en pålitlig partner där samtliga medarbetare är engagerade och tar sitt kvalitets- och miljöansvar för ständig förbättring. Våra kunder och medarbetare skall se Mark & Miljö i Ljungby AB som ett företag som tar sitt ansvar där nöjd kund skapar den bästa referensen för fortsatt verksamhet.

Mark och Miljö i Ljungby AB skall tillsammans med kompetenta medarbetare och modern maskinutrustning vara ett attraktivt företag som utför uppdrag till våra kunder på ett professionellt sätt med överenskomna kvalitets- och miljökrav.

Målet är att vara ett smidigt företag som har specialkompetens för att tillgodo se kundernas önskemål samt tillföra unika lösningar utifrån de olika objektskrave