Vi söker Stensättare

VI SÖKER EN ALLSIDIG LASTBILSSCHAUFFÖR

Som Lastbilschaufför hos oss på Mark & Miljö i Ljungby AB kommer din roll främst att innebära service av diverse olika uppgifter i våra pågående projekt. Det innebär allt från lastning och lossning med hjullastare, köra massor, flytt av material, containrar, bodar, maskiner etc. och du kommer även, i mån om tid, att vara behjälplig med allehanda transportsysslor på Mark & Miljö. Körning åt extern part förekommer också. Du blir en viktig del av våra projekt och arbetar i Team med arbetsledare, maskinister och anläggare.

Kvalifikationer och erfarenhet
Nu söker vi dig som är en allsidig lastbilschaufför med tidigare erfarenhet inom Mark- och anläggningsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha några års erfarenhet inom transportyrket samt besitter följande kvalifikationer:
– CE-körkort
– Giltigt YKB
– Digitalt förarkort
– ADR Grundkunskaper
– God fysik
Det är även meriterande om du har förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin och har erfarenhet av traktorkörning.

Personliga egenskaper
För att du ska passa in i vårt gäng på Mark & Miljö ser vi gärna att du är social, målinriktad och har förmågan att se möjligheter i stället för problem. Då vi har många projekt i gång samtidigt så gäller det att du är flexibel och har lätt för att ändra om i din dagliga planering. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Arbetsområde: Du utgår ifrån Ljungby men då vi har Kronobergs län som arbetsområde så innebär det arbeten inom en radie på 8 mil.

För mer information är du välkommen att kontakta HR, Sanna Andersson 076-127 84 59.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickar du till:
sanna@markmiljo.se

alt.
Mark & Miljö i Ljungby AB
att: Sanna Andersson
Svarvaregatan 2
341 34 Ljungby