Vi söker Platschef

Vi söker Platschef

Mark & Miljö i Ljungby fortsätter sin utvecklingsresa så därför söker vi nu en ny kollega till vårt Team. Har du erfarenhet av rollen som platschef eller annan ledande befattning i branschen och vill blir en del av ett nytt framgångsrikt lag är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
I rollen som Platschef på Mark & Miljö i Ljungby AB får du ett helhetsansvar för dina projekt, både inom ramavtal och större entreprenader. Tillsammans med våra duktiga och drivna yrkesarbetare och arbetsledare kommer du driva projekten från start till mål och du har ett administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
– Personalansvar
– Arbetsmiljö-, miljö- och säkerhetsansvar inom dina projekt.
– Utveckla långsiktiga kundrelationer.
– Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.

Allt arbete sker i nära samarbete med Arbetschef, VD och andra platschefer inom bolaget och du rapporterar direkt till Arbetschefen.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom Mark och Anläggningsbranschen och har minst tre års relevant erfarenhet inom liknande roll i annan organisation. För att kunna ta dig an rollen på bästa sätt bör du ha god kunskap i de regelverk som gäller och de krav som ställs vid utförande av entreprenader. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana och kunskap i att hantera produktionsadministration.
Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter Mark & Miljös värderingar Respekt, Engagemang, Stolthet & Ansvar – vår RESA.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som Platschef hos oss ser vi att du har erfarenhet kring ledarskap och är skicklig på att skapa laganda i gruppen. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Det faller dig naturligt att skapa relationer och du har ett genuint intresse för produktionen och branschen. Som individ är du driven, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och du följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord. Som ledare lyssnar du, är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du är engagerad både i det dagliga arbetet och i planeringen på längre sikt och du vågar ställa krav likaväl som du är stöttande och ödmjuk. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Ytterligare information
Placering/ Arbetsområde: Kronobergs län
Tillsvidareanställning
B-körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta antingen VD, Mattias Refónd tfn 070-395 14 81 eller Arbetschef, Marlen Lundgren tfn 070-395 01 14

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till sanna@markmiljo.se
Välkommen med din ansökan!