Vi söker Stensättare

VI SÖKER MASKINISTER

Vi söker maskinister

Vi på Mark & Miljö i Ljungby söker nya medarbetare till vår organisation. Har du tidigare erfarenhet av maskinkörning kan du vara den vi söker. Just nu söker vi förare till följande maskiner: 

– Bandgrävare Volvo 300 

 

– Hjulgrävare för körning i Markarydsområdet

 

Som maskinist hos oss på Mark & Miljö i Ljungby AB kommer du att vara ute på diverse olika projekt, allt ifrån större entreprenader till jobb på våra ramavtal. Du är bekväm i att köra olika typer av maskiner då det kan variera och du ser det inspirerande att få vara med och stötta med din kompetens där det behövs. 

 

Kvalifikationer och erfarenhet

Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet inom Mark- och anläggningsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha god maskinvana och några års erfarenhet av grävning inom Mark och anläggningsbranschen. Du ska kunna hantera digitala hjälpmedel samt besitter följande kvalifikationer: 

– Yrkesförarbevis alt. utbildningsbevis för grävmaskin

– Arbete på väg

– B-körkort

– God fysik

Det är även meriterande om du har utbildning inom ESA och EBR. 

 

Personliga egenskaper

För att du ska passa in i vårt gäng på Mark & Miljö ser vi gärna att du är social, målinriktad och har förmågan att se möjligheter i stället för problem. Du ska vara engagerad i ditt arbete och ta ansvar över din maskin och företagets resurser. Då vi har många projekt i gång samtidigt så gäller det att du är flexibel och har lätt för att ändra om i din dagliga planering. Du ska kunna arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

 

Arbetsområde: Du utgår antingen ifrån Ljungby eller Alvesta men då vi har Kronobergs län som arbetsområde så innebär det arbeten inom en radie på 8 mil. 

 

För mer information är du välkommen att kontakta HR, Sanna Andersson.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan Skickar du till:

 

Mark & Miljö i Ljungby AB

att: Sanna Andersson

Svarvaregatan 2

341 34 Ljungby

Sanna Andersson HR; 076-127 84 59 sanna@markmiljo.se