Vi söker Stensättare

ÄR DU VÅR NYA STENSÄTTARE?

Vi söker stensättare
I rollen som stensättare på Mark & Miljö i Ljungby kommer du främst att arbeta med stensättning i både stora entreprenader och mindre projekt som ingår i våra diverse ramavtal. Arbetsuppgifterna varierar mellan allt ifrån stensättning av små- och storgatusten, plattor, kantsten, murbyggnad, betongarbete, trappor etc.
Ditt arbete kommer främst att utföras i grupp ihop med våra stensättare, anläggare och maskinister.

Kvalifikationer och erfarenhet
Allra helst söker vi dig med tidigare erfarenhet av stenläggning men vi ser också positivt på att ta in dig som är lärling. Att kunna hantera en laser och padda ser vi som en självklarhet för att vara aktuell för tjänsten. Viktigast är dock att du har en positiv inställning, vilja och ett engagemang av att arbeta med stenläggning inom anläggningsbranschen.

För att vara aktuell för tjänsten har du B-körkort och god svenska i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, ansvarstagande och plikttrogen. Du ska gilla att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig. Du ska vara mån om att leverera hög kvalitet och att ha ett säkerhetstänkande i ditt arbete faller dig naturligt.
På Mark & Miljö har vi en bra lagkänsla och vi ställer upp för varandra. Det ställer därför krav på bra samarbetsförmåga och att du är en hjälpsam och trevlig kollega som kan skapa goda relationer med både dina arbetskamrater och företagets kunder.


Arbetsområde
Du utgår antingen ifrån Ljungby eller Alvesta/Växjö men ska vara beredd på att utföra arbeten i hela Kronobergs län.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR, Sanna Andersson.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Mark & Miljö i Ljungby AB
att: Sanna Andersson
Svarvaregatan 2
341 34 Ljungby
Sanna Andersson HR; 076-127 84 59 sanna@markmiljo.se